DMOTO hledá přijímacího technika

Nevíš o někom šikovném? Sdílej mu info o náboru, dík! Troufáš si na to sám? Přidej se k nám, to se ti bude líbit! Rosteme, a proto hledáme další šikovný lidi do našeho DMOTO týmu. Zrovna teď potřebujeme přijímacího technika jako sůl! Přibývají nám zákazníci, všichni chtějí jezdit a potřebují opravit svoje motorky nebo skútry. Hledáme přijímacího technika na plný úvazek. Nabízíme celoroční spolupráci, po zapracování na dobu neurčitou.

 

Než si plácneme, měl bys o nás něco vědět...

Prodáváme a servisujeme italské mašiny a skútry v Brně už 19 let. DMOTO je rodinná firma velikostí i fungováním. Daří se nám a průběžně rosteme. V květnu jsme se přestěhovali do nového showroomu v A1 Parku Lelekovicích. 

 
Jsme v pohodě sajtna a dokážem se navzájem podržet!

 

Co dělá přijímací servisní technik v DMOTO

Převážná většina tvé práce je komunikování se zákazníky servisu. Budeš mít na starosti příjem a předání servisních zakázek a jejich evidenci a plánování. 

 

Koho hledáme a co bys měl zvládat?

Nečekáme diplomy ani vzdělání v oboru, to raději nehraný zájem o motorky. Hledáme pečlivého člověka, na kterého se můžeme spolehnout. Víc než 80% tvé práce bude komunikace se zákazníky, takže nemáš problém cokoli domluvit nebo uklidnit nespokojeného zákazníka. Máš organizační talent a nehroutíš se ze souběhu zakázek. Ovládáš Pcčko a nemáš problém s administrativou. Máš řidičák skupiny A a Bčko. It will be fine, if you can speak english. Not necessary, but fine.  

 

Co nabízíme našemu přijímacímu technikovi?

 

- práci na plný úvazek


- celoroční spolupráci


- fajnovej kolektiv


- férové ohodnocení


- firemní benefity

 

 

Tak na co ještě čekáš?

Pokud jsi dočetl až sem amico a chceš se přidat do DMOTO, pošli nám svůj životopis a do průvodního mailu nám napiš, proč bychom si měli vybrat právě tebe. Do předmětu emailu napiš přijímací technik, ať se nám to dobře hledá. Piš na dmoto@dmoto.cz a pokud nás tvoje žádost o místo zaujme, ozveme se a potkáme se osobně u nás na showroomu.