Ducati tour 2022 - sobota 21. května v DMOTO

Testovací den Ducati tour 2022 v DMOTO proběhne v sobotu 21. května na našem novém showroomu v A1 parku v Lelekovicích. Pokaždé když pražáci přihodí svoje testovací Ducati k těm našim, je z toho vážně slušná session. Nenechte si ujít největší partu testovacích motorek Ducati pohromadě za celou letošní sezonu. Kolik z těch devíti motorek stihnete projet, záleží jen na vás. První jízdy startujeme v 9 hodin ráno. Na testování každé motorky máte maximálně tři čtvrtě hodiny, aby se stihla předat dalšímu zájemci. Fotky ve článku jsou ze starších ročníků Ducati Tour v DMOTO, tzn. nejsou na nich letošní testovací motorky a náš aktuální showroom v A1 parku v Lelekovicích u Brna.

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý!

Testování bude probíhat mezi 9 a 17 hodinou, kdy odjíždí poslední testovací jízda. Složíte kauci 30 000 kč, která je letos shodná pro všechny motorky. Testovací jízda vás letos přijde na 1000 Kč, každou další motorku testujete také za 1000 Kč. Poplatek pokrývá zapůjčení motorky včetně benzínu a občerstvení. Testování bude probíhat formou individuálních jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Na zkušební jízdy se zapište prostřednictvím online rezervačního systému importéra Ducati ČR, najdete ho na spodu stránky, na kterou vedou odkazy v červených buttonech z tohoto článku. Další jízdy můžete přiobjednat osobně přímo u pořadatele na akci, v závislosti na aktuální vytíženosti ostatních testovacích motorek.

Rezervace Ducati tour 2022

 

Čeká vás 9 Ducati. Stihnete je projet všechny?

K našim testovacím motorkám od pražáků doplníme druhou Multistradu V4S, Streetfighter V4S, Hypermotard RVE a Scrambler 1100 Urban Tribute Pro. Pro všechny mašiny letos platí jednotná kauce 30 000 Kč. Složíte nám ji před jízdou buď v hotovosti, nebo ji umíme zablokovat na vaší platební kartě.

Streetfighter V4S

Streetfighter V2

Multistrada V4S

Multistrada V4S

Multistrada V2S

Ducati Monster

Hypermotard RVE

Scrambler 800 Urban Motard

Scrambler 1100 Urban Tribute Pro

Rezervace Ducati tour 2022

 

Bez čeho neodjedete

je vám 21 let +

máte platný občanský průkaz

ukážete řidičský průkaz sk. A bez omezení kW  

dostavíte se adekvátně oblečení s helmou a rukavicemi

zaplatíte poplatek za jízdu: 1000,- Kč (každá další jízda 1000,- Kč)

 složíte kauci 30 000 Kč. V hotovosti, nebo umíme kauci blokovat na platební kartě

 

Jak probíhá testování na Ducati tour

Zájemci o testování podepíšou smlouvu o zápůjčce a prohlášení jezdce. Složíte buď v hotovosti, nebo blokací na platební kartě vratnou kauci a zaplatíte poplatek za jízdu. Všechny Ducati jsou havarijně pojištěné se spoluúčastí 10%. Kauce vám bude obratem po jízdě vrácena nebo ji použijete pro další motorku. V případě poškození motorky z ní bude hrazena spoluúčast na pojistné události. Pokud dojde k poškození předváděcí motorky, pořadatel akce si vyhrazuje právo na zrušení dalších jízd na tomto modelu bez náhrady. V tomto případě budou vráceny jezdcům zálohy za neuskutečněné jízdy.

Rezervace Ducati tour 2022

 

Akce proběhne za každého počasí. V sobotu 21.5. na viděnou!