DMOTO slaví 20 let od svého založení

V květnu před 20i lety jsme otevřeli náš první Ducati showroom a servis na ulici Drobného. DMOTO založil Igor Wolf.  Na startu nás bylo pět: Igor, Zora, Radek a mechanici Jura a Mira. Později jsme k Ducati přihodili ještě mašiny Aprilia, Moto Guzzi a skútry Piaggio a Vespa. Z Drobného jsme se přestěhovali do Králova pole na Palackého třídu do areálu Brnocaru, později do Popůvek u Brna. Poslední stěhování showroomu a servisu proběhlo v roce 2022 na aktuální adresu v A1 parku Lelekovice, kde nyní operujeme v hale A- jejím boxu č. 4. Náš aktuální mančaft čítá celkem 8 lidí, s účetní a uklizečkou je nás čistej dvojnásobek. Samí srdcaři a neuvěřitelně šikovný lidi, garanzia!

 

Každej z nás v něčem vyniká, sledujte:

 

Capo di tutti capi Radek Pulkrábek

Radek je jednatel a hlava naší organizace. V DMOTO mančaftu operuje od prvního dne, co jsme otevřeli. Logicky je ze všech nejzkušenější a nejchytřejší. Na starosti má řízení firmy a obchod. Prodává motorky a skútry nebo příslušenství a oblečení. Přijímá motorky do našeho bazaru nebo je prodává. Rezervuje termíny vašeho testování motorek nebo skútrů. Píše návody, jak začít jezdit. Reprezentuje naši organizaci na továrních akcích. Pokud potřebujete cokoli řešit s naším šéfem, pište mu na mail dmoto@dmoto.cz nebo volejte na telefon 603 708 809.

 

Obchodník Vašek Vrbas

Vašek je pravá ruka šéfa organizace a v jeho nepřítomnosti ho dokáže kompletně zastoupit. V DMOTO operuje od jara 2020. Je z nás nejmladší a tím pádem taky nejhezčí. Na starosti má obchod, prodává motorky a skútry, jejich příslušenství a oblečení. Rezervuje termíny vašeho testování motorek nebo skútrů. Přijímá motorky do našeho bazaru nebo je prodává.  Pokud potřebujete pořídit  nebo řešit cokoli z výše zmíněného, pište mu na mail prodej@dmoto.cz nebo volejte na telefon 725 557 889. Vašek je na snímku vlevo po boku šéfa naší organizace.

 

Přijímací technik David Kulka

David je služebně nejmladší z nás, v DMOTO operuje od podzimu 2022. Dlouho jsme na jeho pozici vybírali správného člověka, než se na pohovoru objevil on. Všechno vyřídí a má ve své práci pořádek. Na starosti má příjem oprav do servisu, předání opravených motorek majitelům a prodej náhradních dílů. Pokud potřebujete opravit mašinu nebo skútr nebo koupit náhradní díly, pište mu na mail servis@dmoto.cz nebo volejte na telefon 603 877 089.

 

Capo servisu Mirek Kolbábek

Mirek šéfuje našemu servisu. V DMOTO operuje od jara 2016. Je z nás všech největší kliďas, zkušenosti prokládá nadhledem.  Má na starosti reklamace, pojistné události a nákup náhradních dílů pro servis. Mirek je naše persona segreta, žádné kontakty na něho nečekejte. Tady ho máte, jak se pyšní oceněním našeho servisu. Získali jsme ho direct z centrály Ducati v Bologni. V České republice jsou jenom 2 servisy, které ho získaly. DMOTO je jedním z nich.

 

Naši mechanici: Jura, Jára a Dejv

Tihle borci opraví, na co sáhnou. Cokoli od běžné servisní prohlídky až po totálku, když někde složíte mašinu na zem. Ze všeho nejraději tůní a přestavují mašiny. Komplet všichni jsou neuvěřitelný držáci. Jura je náš úplně první mechanik, dělá pro nás od startu fungování DMOTO. Po něm nastoupil Jára v roce 2006 a jako poslední se přidal Dejv v roce 2018. Pro každého z nich platí pořekadlo: jakmile jsi jednou uvnitř, není cesta ven! To ocenění od Ducati fabriky jsme získali hlavně díky jejich šikovnosti. O vaše mašiny se postarají jak o vlastní famílii.

 

A men behind the camera: náš markeťák Michal Fučík

Na společných fotkách mě nikdy neuvidíte, protože stojím za foťákem. Pro DMOTO jsem v roce 2015 navrhl jejich web a od té doby se jim starám o propagaci na klíč. Furt něco kutím a vrtám se jim ve webu, píšu texty, moderuju sociální sítě a navrhuju reklamní kampaně… Po čtyřicítce jsem kvůli této partě překonal strach o vlastní život a začal jezdit na skútrech. Sepsal jsem o tom návod, jak bezpečně začít. Pro ženský a opatrný lidi jak dělanej! Strach už jsem překonal, otrnulo mi rychle. Aktuálně vedu v počtu flastrů za překročení rychlosti v obci za celé DMOTO. Pokud je vám prezentace DMOTO sympatická a potřebujete rozjet váš marketing, nebráním se externí spolupráci. Napište mi na mail nebo na LinkedIN a probereme to.

 

Jsme továrna na radost, už 20 let !!!