Představujeme Ducati Panigale 2023 Replika

Všichni závodníci a sběratelé by měli zpozornět! Šance mít jednu z těchto motorek ve sbírce se nezopakuje. Nebo to bude už jenom dražší. Celkem čtyři Panigale V4 a jedna Panigale V2 vyrobené v limitovaných a číslovaných sériích. Ducati oslavuje získání tří titulů šampionů v sériích závodů MotoGP, WorldSBK a WorldSSP v sezoně 2023 vytvořením pěti speciálních sběratelských sérií Ducati Panigale. Tyto repliky mají barevné schéma Desmosedici GP Francesca Bagnaie, Jorge Martina a Marca Bezzecchiho, Panigale V4R Álvara Bautisty a Panigale V2 Nicolo Bulegy. Každá mašina ze sérií replik má originální podpis jezdce na nádrži chráněný vrstvou průhledného laku a certifikát pravosti. Všechny z nich nesou závodní čísla svých jezdců: Pecco Bagnaia 1, Álvaro Bautista 1, Jorge Martín 89, Marco Bezzecchi 72 a Nicolò Bulega 11. Závodní repliky Panigale 2023 jsou k mání pouze v jednomístné konfiguraci.

 

Taky se vám zvedá la temperatura, když na ně díváte?

Celkem 3 mašiny ze série replik 2023 vycházejí z Panigale V4S a jsou vybavené balíkem závodních komponentů Ducati Performance, které snižují celkovou váhu mašiny. Repliky Panigale 2023 jsou vybavené devítikotoučovou suchou spojkou STM-EVO SBK a homologovaným tlumičem výfuku Akrapovič, který je o 2 kg lehčí než standardní tlumič výfuku Panigale V4. Brzdový systém Brembo má třmeny Stylema® R a hlavní válec MCS s dálkovým nastavením. Nastavitelné stupačky jsou z litého hliníku Rizoma. Přední plexi je závodní verze. Panigale z této série mají upravené tepelné štíty zadního výfukového potrubí, jiný kryt alternátoru, zadní blatník a přední brzdové kanály, které jsou vyrobeny z uhlíkových vláken. Na řídítcích mají laserem gravírovaný název a svoje unikátní číslo v rámci celé série. Sedlo mají vyrobené ze speciálního matroše, na kterém je vyšité logo jezdce jako na závodní mašině. Víčko palivové nádrže mají ze soustruženého hliníku a jsou vybavené GPS modulem, který umožňuje zobrazit na přístrojové desce časy na kolo a mezičasy pořízené na trati.

 

Ducati Panigale V4 Bagnaia 2023 World Champion Replika

Tahle mašina má žlutou barvou Ducati, se kterou Desmosedici GP týmu Ducati Lenovo závodily v San Marinu a Riviera di Rimini GP v Misanu. Výroba Ducati Panigale V4 Bagnaia 2023 World Champion Replica je omezena na 263 kusů. Jestli ji chcete v garáži, přijímáme poptávky. Ověříme vám, jestli je vámi požadovaná mašina dostupná a po zaslání zálohy potvrdíme objednávku.

 

Ducati Panigale V4 Martin 2023 Racing Replika

Tahle mašina má barevné schéma Desmosedici GP týmu Prima Pramac. Výroba Ducati Panigale V4 Martin 2023 Racing Replika je omezena na 189 kusů. Jestli ji chcete v garáži, přijímáme poptávky. Ověříme vám, jestli je vámi požadovaná mašina dostupná a po zaslání zálohy potvrdíme objednávku.

 

Ducati Panigale V4 Bezzecchi 2023 Racing Replika

Tahle mašina je inspirována žlutočerným zbarvením Desmosedici GP týmu Mooney VR46. Výroba Ducati Panigale V4 Bezzecchi 2023 Racing Replika je omezena na 72 kusů. Jestli ji chcete v garáži, přijímáme poptávky. Ověříme vám, jestli je vámi požadovaná mašina dostupná a po zaslání zálohy potvrdíme objednávku.

 

Replika Panigale V4 Bautista 2023 World Champion Replika

Tahle mašina má žlutou barvu Ducati Panigale V4R, se kterou Álvaro závodil v Misanu a ve druhém závodě v Jerezu de la Frontera. Technika téhle mašiny je z Panigale V4R,  má palivovou nádrž z kartáčovaného hliníku, karbonová křídla a kovaná hliníková kola Marchesini ve světle šedé barvě. Výroba Replika Panigale V4 Bautista 2023 World Champion Replika je omezená na 219 kusů. Jestli ji chcete v garáži, přijímáme poptávky. Ověříme vám, jestli je vámi požadovaná mašina dostupná a po zaslání zálohy potvrdíme objednávku.

 

Replika Ducati Panigale V2 Bulega 2023 World Champion Replika

Tahle mašina má červeno-černé zbarvení modelu Panigale V2 týmu Aruba.it Racing WorldSSP, se kterým Nicolò Bulega získal titul mistra světa. Výroba Ducati Panigale V2 Bulega 2023 World Champion Replica je omezena na 111 kusů. Ducati Panigale V2 ze série replik 2023 je vybavená odpružením a tlumičem řízení Öhlins a závodními tlumiči výfuku Akrapovič. Zvyšují maximální výkon o 2,5 % a maximální točivý moment o 2 %. Spolu s li-ion baterií přispívají ke snížení hmotnosti mašiny o 5 kg. Stupačky jezdce Rizoma jsou nastavitelné, vyrobené ze soustruženého hliníku. Přední a zadní blatníky, kryt řetězu, kryt spojky, kryt kyvné vidlice a kryt tlumiče jsou z karbonu.Jestli ji chcete v garáži, přijímáme poptávky. Ověříme vám, jestli je vámi požadovaná mašina dostupná a po zaslání zálohy potvrdíme objednávku.

 

Prohlédněte si je ještě ze všech stran!