Testování 2024 startujeme v dubnu

DMOTO testovací flotila motorek je v tuto chvíli téměř kompletní, chybí už jen pár mašin a budou všechny. Testování v sezoně 2024 startujeme jako vždycky od dubna. Není v našich možnostech připravit všechny testovací mašiny zaráz na určitý termín. Sledujte proto sekci Testování na našem webu. Jakmile bude motorka připravená na testování, v přehledu testovacích motorek bude mít dostupnost označenou jako V PROVOZU. Motorky označené příznakem CHYSTÁME NA DUBEN připravené nejsou, dokud je nestihneme zajet a udělat první servis. Zkrátka můžete testovat mašiny pouze s příznakem v provozu, motorky co chystáme zatím ready nejsou.

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý...

Motorky u nás v DMOTO můžete testovat ve dvou režimech- jednodenním nebo vícedenním. Víkendy od pátku do pondělí jsou hodně oblíbené, termíny testování tím pádem bývají vybookované na týdny dopředu. Skútry můžete testovat jen v pracovních dnech. Testování motorek a skútrů má pod palcem náš Capo di tutti capi Radek Pulkrábek. Volejte mu na telefon 603 708 809 nebo pište na mail dmoto@dmoto.cz. Termín testování si zarezervujte předem. Radek šéfuje  kalendář všech mašin, domluví se s vámi a zaznamená do něj váš termín testování.

 

Testování 2024 bude nabitý ukrutnejma mašinama

Projet můžete naháče, endura, streetové a okruhové mašiny Ducati, Aprilia a Moto Guzzi, stejně jako vyzkoušet letošní skútry Aprilia, Piaggio nebo Vespa. Čeká na vás rodinka touringových mašin Ducati Multistrada V2S nebo V4S a její sportovní varianta Multistada V4 Pikes Peak. Pojezdit můžete taky na řízené střele Streetfighteru V4S nebo Diavelu V4. Na těchto mašinách zjistíte, jak se cítil Baron Prášil na dělový kouli. Vyzkoušet si můžete také novinku Hypermotard 698 Mono RVE, naháče Ducati Monster + nebo enduro Ducati DesertX. Scramblera s motorem 800 ccm můžete prubnout ve verzi Icon.  Aprilie vám svou RS 660 předvede, že i rozpůlený čtyřválec s lehkou mašinou lítá jak z praku. Anebo skočíte na Tuarega 660 a prověříte jeho zdvihy v terénu. Otestovat můžete také okruhovou mašinu RSV4 Factory, bajk na úplném vrcholu závodního řetězce. Ani Moto Guzzi nezahálí. Od dubna můžete otestovat jejich novou generaci endura Stelvio, roadster Moto Guzzi V100 Mandelo nebo aktuální  V85 TT Travel. Přehled testovacích motorek a jejich kauce máte zde. Testovací skútry 2024 doplníme v průběhu března. Všechny podrobnosti, ceny a podmínky testování jsou tu.

 

Koukejte nás letos řádně provětrat ragazzi!