Ducati Hypemotard den 11. května autodrom Sosnová

Vyzkoušejte driftování na okruhu s novým jednoválcovým Hypermotardem 698 Mono. Testovací den proběhne v sobotu 11. května 2024 od 10 do 17 hodin v areálu Autodromu Sosnová u České Lípy. Jedna testovací jízda trvá 15 minut. Na okruhu se bude souběžně pohybovat maximálně 8 motorek. Vyzkoušet můžete letošní novinku- jednoválcové Ducati Hypermotard 698 Mono nebo Hypermotard 698 Mono RVE, který má oproti základnímu modelu 698 Mono navíc quickshifter.

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý!

Základní Hypermotard 698 Mono má červenou barvu, Mono RVE je černé s grafitti designem. Obě dvě mašiny pohání aktuálně nejsilnější a nejvýkonnější jednoválec na světě, Superquadro mono. Motor vznikl rozpůlením dvouválce Superquadro, který poháněl Ducati Panigale 1299. Rozhodně prubněte jeho elektronické asistenty Slide by brake pro kontrolovaný drift při průjezdu zatáčkou a wheelie, které v jednom z nastavení pomáhá zvednout a udržet ve vzduchu přední kolo Hypermotardu.

 

Jak bude testování na okruhu Sosnová probíhat

Okruhové testovací jízdy s novými Hypermotardy jsou pro vás ZDARMA. Podepíšete organizátorům akce smlouvu o zápůjčce s odpovědností za škody do výše složené kauce. Složíte kauci 30.000 Kč v hotovosti nebo blokací na platební kartě na pokrytí případných škod. Demo mašiny nejsou havarijně pojištěné pro okruhové jezdění. Pokud způsobíte vyšší škodu, hradíte ji pouze do výše vaší kauce. To znamená, že zaplatíte maximálně 30.000 Kč. Předem si objednáte 1 jízdu pomocí rezervačního systému. Najdete ho v odkaze, který je v buttonu pod tímto odstavcem. Rezervace jsou ve spodní části stránky, kam budete přesměrovaní. Další jízdy můžete přidat na místě podle vytíženosti strojů po domluvě s organizátorem. Jízda na dráze na vlastní mašině bude možná v případě volné kapacity. Rezervace jízd na vlastních motorkách bude otevřená po 5. květnu.

 

rezervace jízd

 

Drift nebo wheelie maestro? Záleží jen na vás...