World Ducati Week 2016

Majitelé a fandové Ducati zbystřete, v letošním roce se opět koná World Ducati Week – třídenní celosvětový sraz Ducatistů. Motorkářských srazů je v průběhu roku plno, ale tato akce silně vystupuje z řady.

V letošním roce se v termínu od 1. do 3. července na okruhu Marca Simoncelliho v Misanu uskuteční již 9. ročník této akce, který se zároveň stane součástí oslav 90. výročí značky Ducati.

Letos se můžete těšit na jízdy na závodním okruhu se svými vlastními motorkami i testovacími stroji. Samozřejmostí bude prezentace všech současných modelových řad značky Ducati od Scrambleru přes Monster, Multistradu, Panigale až po XDiavel. Svézt se můžete na Ducati Panigale řízené jezdci MotoGP nebo sledovat kdo vyhraje Drag Race, případně Flat Track Race. Akce se zúčastní bývalí i současní jezdci MotoGP i WSBK a chybět nebudou ani jedni z nejlepších kaskadérů na motocyklech, jako jsou Emilio Zamora nebo Michael Threin. 

Podívat se na motorky mnohým nestačí, pro ty WDW nabízí i testování, školu offroad jízdy na Ducati Multistrada 1200 Enduro, Ducati Riding Experience nabídne školu ovládání motorek v různých podmínkách a jízdních situacích.

Našlapaný program Ducati week zajistí, že nebudete vědět kam dřív. Na spaní nebude čas.

podrobnosti o Ducati week

Zájemci o třídenní vstupenku- máte možnost ušetřit díky D MOTO.

Motorkářům stáhneme běžnou cenu 95 € na 70 €, návštěvníkům bez motorky z běžné ceny 65 € na 55 €.

Pokud máte zájem o slevněné vstupenky, pošlete nám poptávku na mail dmoto@dmoto.cz.

My vám je rezervujeme v systému a vyzvednete si je na pokladně WDW.

Pro registraci zvýhodněného vstupného  potřebujeme tyto údaje:

jméno + příjmení

typ motorky

váš email