2 výroční Panigale 1299 S pro ČR

Motorka je vyrobena v limitované sérii 500 kusů pro celý svět a pro Český trh jsou určeny 2 kusy. Pokud máte rádi vzácné stroje, které svou hodnotu nejenom drží, ale navyšují, Panigale 1299 S Anniversario je rozhodně skvělou investicí. Celá výroční série bude vyrobena během podzimu 2016 a volných strojů už moc nezbývá. Na řidítcích stroje je laserem gravírované pořadové číslo v rámci celé série.

Hledám svého Capo di Tutti Capi

Superbike Panigale 1299 S je sám o sobě nabitý závodními komponenty a technologiemi, které mají jediný cíl. Dovézt vás k šachovnicovému praporu jako prvního. Výroční verze Panigale je doplněna o precizní doplňky z karbonu, hliníku a výroční grafiku. Celkovou váhu motorky ještě snížil titanový závodní výfuk Akrapovič a Lithium-ion baterie, kterou najdete pouze v Panigale R. Jízdní režimy Race, Sport a Wet jsou naprogramované tak, aby okamžitě změnily charakter motorky, zasahují do nastavení systémů ABS, DTC a EBC.

Elektronicky nastavované odpružení od závodních specialistů Öhlins Smart EC pracuje se systémem DES- Ducati Electronic Suspension a ovládá předpětí a útlum odpružení superbiku. Je v ní prostě vše, co Ducati vyvinula a přináší jezdci ultimátní výkon 205 koní vzhledem k váze motorky, která váží bez provozních kapalin těžko uvěřitelných 164 kg.

 

Neztrácet čas a zjistit detaily