Premiéra Ducati Supersport 2017

Ducati uvádí na trh novou sérii motorek Supersport. Pokračují v tom, co Ducati umí nejlépe. Vytvořili další stroj, který otevírá nový segment motorek. Smíchejte dohromady všestrannost Multistrady a závodní DNA Panigale a máte Supersport. Sportovní a elegantní design integruje prvky supersportů jako je jednostranná kyvná vidlice, tvar nádrže a kompaktní zadní tlumič, díky němuž je zadní kolo plně viditelné.

Všestranný, pohodlný a bezpečný Supersport

Agilní na městských silnicích, komfortní na dálnici a dravý na okruhu. Supersport kombinuje komfort a všestrannost, aniž byste na moment zapomněli jeho sportovní charakter. Vysokou úroveň aktivní bezpečnosti zajišťuje balík jízdních asistentů. Ducati Safety Pack (DSP), který zahrnuje Bosch 9MP ABS a Ducati Traction Control- ovládá výkon motocyklu a optimalizuje kontrolu trakce a brzdění na méně přilnavém povrchu.

Pohodlí a komfort

Ergonomický trojúhelník umožňuje jezdci a spolujezdci, aby seděli v pohodlné a uvolněné jízdní pozici i na delších trasách. Supersport představuje nejnovější vývoj rámu Ducati Trellis, který používá motor jako nosný prvek a přispívá k udržení nízké pohotovostní hmotnosti motorky na 210 kg.

Závodní řazení

Ducati Quick Shift up / down, ve standartní výbavě SuperSportu S, umožňuje jezdci měnit rychlostní stupeň bez použití spojky nebo uzavřením škrticí klapky a poskytuje díky tomu jasnou výhodu nejenom na okruhu, ale i v městském provozu nebo na klikatých silnicích.

Cuore sportivo- vždy připraven pro vzrušení

Ducati Testastretta 11 ° 937 cc motor dává 113 koní při 9000 rpm a maximálním točivý moment 96.7 Nm při 6500 rpm, z nichž 80% je k dispozici už při 3000 otáčkách. Motor má mimořádně dlouhé intervaly údržby. Výměna oleje každých 15.000 km nebo 12 měsíců a přezkoušení vůle ventilů každých 30.000 km. SuperSport se může pochlubit hodnotami, které jsou absolutní špičkou v této kategorii. Přinese vám nekončící radost z jízdy.

Jízdní režimy

Rozšíření elektronické výbavy umožňuje jezdci přizpůsobit Supersport aktuálním podmínkám. Jídní režimy Sport, Touring a Urban. Elektronické ovládání plynu Ride-by-wire, Ducati Quick Shift up / down a ABS a DTC mění chování motorky a přizpůsobí ho k individuálnímu stylu vaší jízdy.

Parťák na cesty

Plexisklový štít, výškově nastavitelný až o 50 mm, zajišťuje dostatečnou aerodynamickou ochranu při vyšších rychlostech. To spolu s autonomií dojezdu zaručenou nádrží o objemu 16 litrů, zesiluje touringový charakter Supersportu a dělá z něj zábavného společníka i na delší cesty po Evropě. Supersport bude k dispozici ve dvou modelech, základní a Supersport S. Technické detaily obou strojů si můžete přečíst na kartách motorek.

Červený Supersport

Karta motorky Supersport

 

Supersport S

Karta motorky Supersport S

 

Supersport S