Ducati Sumisura

Sumisura pochází z italištiny a znamená jakýkoli oblek zakázkově vyrobený, ušitý na míru. Na míru ušitá kombinéza na motorku je pohodlnější a bezpečnější díky tomu, že dokonale sedne na vaše tělo. Kopíruje vaše pohyby, vyšší pružnost obleku poskytuje větší volnost pohybu při jízdě. Je to rozdíl třídy, jako když z dobrého závodního auta sednete do formule, také vám budou odlévat formu sedadla jen pro vás. Aby se při zakázkové výrobě dosáhlo dokonale padnoucího výsledku, tým vysoce kvalifikovaných profesionálů pečlivě změří vaše míry a zaznamená další požadavky, aby vybrané oblečení dokonale sedlo do vašeho stylu jízdy. Vybírat můžete z nabídky jednodílných závodních obleků i dvoudílného, kde je bunda a kalhoty zvlášť.

Pokud vyberete v nabídce Ducati Sumisura položku tailored, budete mít možnost si vybrat vlastní barvy obleku, stejně jako se rozhodnout, kam umístit loga, texty a obrázky. Návrh bude připraven během několika pracovních dní. Jakmile budete s návrhem spokojeni a potvrdíte objednávku, váš oblek bude odeslán do výroby.

 

Prvním krokem při výrobě obleku je výběr vhodné kůže, která se provádí s maximální péčí a pozorností na sebemenší detaily. Klíčová je kontrola dostatečné tloušťky jednotlivých kusů kůže, které budou tvořit váš oblek. Cílem je nalézt správnou rovnováhu mezi bezpečnou ochranou a volností pohybu, které vytvoří jezdci pohodlí při jeho nošení.

 

Být jedinečný a originální, každý kus kůže má jisté nedostatky spojené s historií samotného zvířete. Specializovaný profesionál hledá a ručně označuje tyto nedostatky v kůži jeden po druhém, aby se jich zbavili při řezání jednotlivých kusů obleku. Tím je zajištěn dokonale rovnoměrný výsledek.

 

Jakmile je prozkoumaná kůže, výroba se přesune do další fáze: řezání laserem. Moderní stroj řeže jednotlivé kousky s extrémní přesností. V tomto bodě výrobního procesu se už začínají rýsovat různé části obleku. Máte jednotlivé fragmenty obleku, které musí být sestaveny tak, aby se poskládaly v návrh vašeho designu, velikostně přizpůsobeného vám na míru.

 

Lokalizované děrování se provádí za použití patentované technologie Dainese. Větrání je navrženo na místech kde se očekává vyšší pocení těla. Švy všech jednotlivých dílů obleku zůstávají v dostatečné vzdálenosti od dýchacích otvorů, čímž se zajistí vynikající větrání a dostateční odolnost proti roztržení obleku.

 

Podle vašich požadavků dle schváleného návrhu obleku krejčí našije vaše unikátní čísla, jména a jiné vlastní motivy.

 

Po počátečním zpracování jednotlivých kusů je čas na jejich montáž. Všechny součásti obleku jsou uspořádány na stole, kde se začne rýsovat celkový design kombinézy. Všechny součásti obleku drží pevně na svém místě lepidlo, než jsou na něj přišity. V tomto okamžiku jsou vaše úpravy trvale přišité na oděvu, a váš oblek dostává definitivní tvar.

 

Dvouosá elasticita obleku je dalším patentem Dainese: kusy elastického strečového materiálu jsou v panelech všity na jednotlivé kusy kůže s cílem, aby byla kombinéza celkově odolnější. Díky této technice, která kombinuje elastické panely přišité jak ve vertikálním tak v horizontálním směru oblek přináší bezpečnost zároveň s volností pohybu.

 

Finálními kroky tohoto procesu je šití prvků ochrany. Pláty jednotlivých chráničů jsou umístěny velmi opatrně s požadavkem na precizní přesnost, aby dokonale přilnuly k tělu jezdce. Jako poslední proběhne přidání vnitřní vrstvy do kombinézy. Nanofeel® je patentovaná vložka, stará se o prodyšnost kombinézy.

 

Nyní je váš oblek hotový a balí se na expedici a cestuje k vám. Pokud vás tento výrobní proces inspiroval a přemýšlíte o vlastní Ducati Sumisuře, podrobnosti najdede na odkazu níže,  kde jsou veškeré informace a objednávkový formulář.

 

web Ducati Sumisura