Rezervace na Ducati Tour v DMOTO zahájena

Zapište si do kalendářů: Ducati tour 2019 zastaví v sobotu 1.6. v DMOTO na našem showroomu v Popůvkách u Brna. Když pražáci přihodí svoje testovací Ducati k našim, je z toho vážně slušná session. Nenechte si ujít největší partu Ducati mašin k testování za celou sezonu. Kolik z těch 12i motorek stihnete projet, záleží jen na vás.  První jízdy startujeme v 10 hodin. Další jízdy můžete přiobjednat přímo u pořadatele na místě, v závislosti na aktuální vytíženosti testovacích motorek. Testování bude probíhat mezi 10 a 17 hodinou, kdy odjíždí poslední testovací jízda. Na testování motorky máte maximálně hodinu, aby se stihla předat dalšímu zájemci. Starty testovacích jízd začnou vždy v celou hodinu. Pomocí rezervačního systému v odkazu níž si můžete zabrat časy u motorek, které vás zajímají nejvíc.

Rezervační systém

 

Bude nás ranec a čekáme, až nás pořádně projedete

Chybět rozhodně nebude čerstvý Motocykl roku 2019 v kategorii naked-bikes: Diavel 1260. Dále novinky Multistrada 950S, Multistrada 1260 Enduro, Hypermotard 950 S a faceliftované modely Scrambler Icon a Desert Sled. Projet můžete i bestsellery loňské sezóny Multistrada 1260 S a superbike Panigale V4. Doplní je Monster 821, Monster 1200 S, XDiavel nebo SuperSport. Rozhodně bude z čeho vybírat. Na to se můžete spolehnout!

 

Bez čeho neodjedete

je vám 21 let +

máte platný občanský průkaz

ukážete řidičský průkaz sk. A bez omezení kW  

dostavíte se adekvátně oblečení s helmou a rukavicemi

zaplatíte poplatek za jízdu: 1.000,- Kč (každá další jízda 800,- Kč)

 složíte kauci podle motorky. Už není nutná hotovost, umíme kauci blokovat na platební kartě

 

Jak testování probíhá

Zájemci o testování podepíšou smlouvu o zápůjčce a prohlášení jezdce. Zaplatíte poplatek za testování. Složíte buď v hotovosti nebo blokací na platební kartě vratnou kauci a poplatek za jízdu dle zvolené motorky. Všechny Ducati jsou havarijně pojištěné se spoluúčastí 10%. Kauce vám bude obratem po jízdě vrácena. V případě poškození motorky z ní bude hrazena spoluúčast na pojistné události. Pokud dojde k poškození předváděcí motorky, pořadatel akce si vyhrazuje právo na zrušení dalších jízd na tomto modelu bez náhrady. V tomto případě budou vráceny jezdcům zálohy za neuskutečněné jízdy.

 

Poplatek pokrývá zapůjčení motorky včetně benzínu a občerstvení během dne.

Těšíme se na Vás v sobotu 1.6. na showroomu DMOTO.

Akce proběhne za každého počasí.

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý!