Motosalon v Praze se blíží

Že začátek března = Motosalon, to je jasné každému motorkáři. Letos výstava proběhne na výstavišti v Praze Letňanech. Pro širokou veřejnost se brány výstaviště otevírají ve čtvrtek 28.2. v poledne. Letos jako každý ročník tam najdete prezentaci všech zavedených značek, bohatý doprovodný program a volbu motorky roku. Kdo se volby aktivně zapojí, může vyhrát jednu z příjemných až velmi atraktivních cen. Výstaviště bude otevřeno pro veřejnost:

28. února od 12:00 do 19:00 hod.

1. a 2. března od 9:30 do 19:00 hod.

3. března od 9:30 do 17.00 hod.

 

ceník vstupného

 

Plánek výstaviště

 

 

 

Novinky Ducati prostě musíte vidět- pavilon 5, stánek 523

Všechny novinky 2019 budou na svých místech, stavte se seznámit osobně. Je čas vyzkoušet posezení na nich na vlastní kůži a domluvit testovací jízdu. Jaro se blíží, už nestačí se na ně jen dívat a číst o nich.

 

Mrkněte na novinky Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa.

Najdete je v pavilonu 2, stánek 214

Aprilie předvede nové RSV4 Factory s 217 kobylama pod kapotou, stejně jako nové Tuono V4 se semiaktivním podvozkem. Moto Guzzi ukáže svoje silně očekávané enduro V85 TT. Společně s nimi najdete na stánku faceliftované skútry Vespa a Piaggio pro sezonu 2019.

 

Nenechte si ujít ultra odolné Promojeans, pavilon 3 stánek 311

Máte rádi pohodu a volné oblečení i při jízdě na motorce? Pak musíte zkusit Promojeans, které kombinují džínovinu nebo látku běžného konfekčního střihu s materiálem Twaron, který najdete v neprůstřelných vestách. Tyhle kalhoty jen tak neprošoupete!

 

Na motosalonu se nudit rozhodně nebudete

Program je sáhodlouhý, prostudujte si ho na webu pořadatele a vyberte si, co si nesmíte nechat ujít. Užijte si letošní výstavu a na viděnou v Praze Letňanech.

doprovodný program