Vidíme se na Motosalonu 2020 v Brně

Letošní ročník Motosalonu připadá na Brno. Pro širokou veřejnost se brány výstaviště otevírají ve čtvrtek 5. března ve 13 hodin. Letos jako každý ročník tam najdete stánky všech zavedených továren i prodejců příslušenství, bohatý doprovodný program exhibic a soutěží a volbu motorky roku. Kdo se volby aktivně zapojí, může vyhrát jednu z příjemných až velmi atraktivních cen. Organizátoři na vás chystají Burger arénu v pavilonu Z, takže o hladu si motorky rozhodně prohlížet nemusíte. Výstaviště bude otevřeno pro veřejnost:

5. března od 13:00 do 19:00

6. a 7. března od 9:00 do 19:00

8. března od 9:00 do 17:00

ceník vstupného

Novinky Ducati vám nesmí uniknout- hala P, stánek 51

Když bývá Motosalon v Brně, Ducati stánek šéfujeme přímo my. To máte další důvod se na výstavu vypravit, že kromě motorek můžete potkat i nás. Všechny novinky Ducati 2020 budeme mít pro vás připravený. Bude dost času vyzkoušet posezení na vlastní kůži a domluvit si u nás testovací jízdy, ať víte, do čeho jdete. Chybět rozhodně nebude bestiální naháč- dvouplošník Streetfighter V4S, obě nové Panigale V2 a V4, Multistrada 950 a 1260S, Monster, Hypermotard 950 SP a Diavel 1260S. Scrambler přihodí Desert sled a letošní novinky Icon Dark a Scrambler 1100 Sport Pro.

 

Omrkněte Aprilie, Moto Guzzi, Piaggio a Vespy v hale P na stánku 44

Aprilie předvede RSV se semi-aktivním podvozkem, vyfotit se můžete s nakloněnou motorkou a taky vás čeká soutěž o kapotáž moto GP Aprilie s podpisy pilotů Iannone a Espargaro. Moto Guzzi ukáže svoje enduro V85 v nové verzi Travel a zepár Custom mašin, jak přestavěnou V9 Bobber, tak V85. Piagiio na vás chystá svoje nové Medley 2020 s nejsilnějším motorem objemu 125 ccm v kategorii městských skútrů, na které vám stačí Bčkový řidičák, Beverly ani MP3 nebudou chybět. Vespa poladila GTS super sport a předvede nový model Elettricy, který dosahuje rychlost 70 km/h. Chybět samo nebudou ani ostatní Vespy.

 

S tímto Medley 2020 odjíždíte z křižovatky jako první, garanzia!