Medley bude bestseller sezony 2020

Nemělo by vám to uniknout. Skútr Piaggio Medley 2020 je podle nás rozhodně skokan roku. Žádný jiný skútr nepřináší meziročně takový vývojový skok jako Medley. Může za to nový motor iget, který má o 2 kW víc než loňský model. Mezi městskými skútry nemá Medley v tomto objemu motoru konkurenta.  Nejvyšší výkon Medley je 15 koní. 11 kW je zároveň legislativní hranice výkonu, kdy ještě můžete skútr řídit jen s Bčkovým řidičákem. Skútry Piaggio Medley pro sezonu 2020 budou dostupné v základní a Skové variantě. Základní Medley je k mání v bílé, modré a černé barvě karoserie za cenu 86 900 Kč včetně DPH. Skové Medley je dostupné v bílé nebo černé barvě karoserie za 88 900 Kč včetně DPH. Právě na něj běží akce, pokud si ho pořídíte do půlky dubna, importér vám k němu přihodí grátis zadní kufr Top case, zámek řidítek a helmu Jethelm D style- tu si můžete vybrat z několika barev, ať jste sladění se skútrem.

 

O 20% svižnější svezení díky novému motoru

Tady je za nás jádro meziroční masivní evoluce Medley. Plných 15 koní v městském skútru nemá v současné chvíli nikdo jiný na trhu, to je výkonová hodnota vyhrazená pro 150 ccm skútry a větší, na které už vám Bčkový řidičák nestačí. Vývojáři Piaggia dostali z motoru nové maximum výkonu především díky nové hlavě s většími ventily, jinými vačkami, lehčími ventilovými vahadly a upraveným spalovákem, díky novému pístu, vstřikovači i vstřikovacímu hrdlu, airboxu, výfuku… no prostě toho z původní verze motoru moc nezůstalo. Že se průměrná spotřeba zvedla z 2,1 na 2,4 l/100 km, mu klidně odpustíte. Funkce Start-stop se dá díky bohu vypnout, každopádně v Piaggiu systém vylepšili a reaguje na provozní změny rychleji než minulá verze.

Další novinky ve výbavě Medley

Lehce přepracovaný design skútru nabízí přední full LED světlomet s denním svícením, novou ergonomii sedla a stupačky pro spolujezdce. Analogové budíky loňského modelu nahradil LCD displej, holt doba si ho žádá. Výrobce nabízí bohatou nabídku značkového příslušenství: kufry, větrné štíty, alarmy nebo termodeky a návleky na řídítka. Omrkněte přehled příslušenství pro Medley v našem eshopu.

 

Prohlédněte si ho ze všech stran