Ducati tour 2021 - sobota 1. května v DMOTO

Zapište si do kalendářů: Ducati tour proběhne v sobotu 1.5. v DMOTO na našem showroomu v Popůvkách u Brna. Pokaždé když pražáci přihodí svoje testovací Ducati k těm našim, je z toho vážně slušná session. Nenechte si ujít největší partu testovacích Ducati mašin pohromadě za celou letošní sezonu. Kolik z těch 10i motorek stihnete projet, záleží jen na vás.  První jízdy startujeme v 9 hodin. Na testování každé motorky máte maximálně hodinu, aby se stihla předat dalšímu zájemci. Další jízdy můžete přiobjednat přímo u pořadatele na místě, v závislosti na aktuální vytíženosti testovacích motorek. Testování bude probíhat mezi 9 a 17 hodinou, kdy odjíždí poslední testovací jízda. Zaplatíte kauci podle modelu a poplatek za testování 500 Kč, každou další motorku testujete za 500 Kč. Poplatek pokrývá zapůjčení motorky včetně benzínu. Testování bude probíhat formou individuálních jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Letošní akce se bude konat za dodržení aktuálních epidemiologických opatření, tzn proběhne pouze ve venkovních prostorech před showroomem, předávání motorek bude probíhat s respirátory a v rámci akce budeme všichni dodržovat rozestupy. Na zkušební jízdy se zapište prostřednictvím online rezervačního systému, který najdete v odkazu níže.

Rezervace Ducati Tour 2021

 

Čeká vás 10 Ducati. Stihnete je projet všechny?

K našim testovacím motorkám od pražáků doplníme Panigale V4, Panigale V2, Supersport S, Diavel a XDiavel. V přehledu níže jsou uvedené kauce za jednotlivé mašiny, které složíte před jízdou buď v hotovosti, nebo je umíme zablokovat na vaší platební kartě.

Streetfighter V4 S - 50.000 Kč

Panigale V4 - 50.000 Kč

Panigale V2- 40.000 Kč

Supersport S - 30.000 Kč

Multistrada V4S litá kola - 50.000 Kč

Multistrada V4S drátěná kola - 50.000 Kč

Multistrada 950 S - 40.000 Kč

Scrambler 800 Desert Sled - 20.000 Kč

Diavel - 50 000 Kč

XDiavel - 50 000 Kč

Rezervace Ducati Tour 2021

 

Bez čeho neodjedete

je vám 21 let +

máte platný občanský průkaz

ukážete řidičský průkaz sk. A bez omezení kW  

dostavíte se adekvátně oblečení s helmou a rukavicemi

zaplatíte poplatek za jízdu: 500,- Kč (každá další jízda 500,- Kč)

 složíte kauci podle motorky. Už není nutná hotovost, umíme kauci blokovat na platební kartě

 

Jak testování probíhá

Zájemci o testování podepíšou smlouvu o zápůjčce a prohlášení jezdce. Složíte buď v hotovosti, nebo blokací na platební kartě vratnou kauci a zaplatíte poplatek za jízdu dle zvolené motorky. Všechny Ducati jsou havarijně pojištěné se spoluúčastí 10%. Kauce vám bude obratem po jízdě vrácena nebo ji použijete pro další motorku. V případě poškození motorky z ní bude hrazena spoluúčast na pojistné události. Pokud dojde k poškození předváděcí motorky, pořadatel akce si vyhrazuje právo na zrušení dalších jízd na tomto modelu bez náhrady. V tomto případě budou vráceny jezdcům zálohy za neuskutečněné jízdy.

Akce proběhne za každého počasí. V sobotu 1.5. na viděnou!

Rezervace Ducati Tour 2021

 

Ducati tour si rozhodně užijete!