Akční nabídka servisu, svozů a zimního parkování v DMOTO

Jako každou zimu snižujeme hodinovou sazbu servisních prací jak pro motorky s objemem motoru nad 500 ccm tak pro skútry. Akční ceny platí do konce února 2022. Motorky a skútry s motorem do 500 ccm servisujeme v zimě za 650 Kč/hod. Mašiny s objemem 500 ccm a větším servisujeme za 950 Kč/hod. Využijte zimní měsíce a připravte svoje mašiny a skútry na další sezonu v klidu a bez nervování. Jakmile na jaře začne svítit oskar a osuší silnice, vzpomenou si všichni naráz. V servisu začne blázinec a termíny se protáhnou na týdny. Vy ale chcete jezdit, né čekat... Pro objednání servisního termínu volejte Mirka Kolbábka na telefon 603 877 089 nebo pište na mail servis@dmoto.cz. Přehled co všechno náš servis nabízí máte zde.

 

Nabízíme svoz motorek do servisu a zpět

Můžete klidně využít naši dopravu. Vážně nikdo nečeká, že v té kose k nám dojedete po vlastní ose. Do 20 kilometrů od DMOTO svážíme zadara, nad rádius 20 km od firmy účtujeme 20 Kč/km. Kromě svozu motorek do servisu vám ji samozřejmě dovezeme zpátky domů, jakmile bude opravená. Kontaktní osoba pro objednání svozu je stejná, pořešíte to s Mirkem Kolbábkem.

 

Uskladnění motorek a skútrů během zimní sezony

Pokud máte v garáži těsno, vaši motorku nebo skútr můžete přes zimu parkovat u nás. V ceně uskladnění nabízíme kromě parkování také dobíjení baterie, jarní umytí a rychloservis v rozsahu kontroly provozních náplní, tlaků v pneu a namazání řetězu. Za uskladnění motorek a skútrů účtujeme 1000 Kč/měsíc. Pro objednání uskladnění motorky nebo skútru volejte Mirka Kolbábka na telefon 603 877 089 nebo pište na mail servis@dmoto.cz