Ladění a tuning motorek nám jde skvěle

Kromě běžného servisu vám tovární motorky s radostí upravíme podle vašich představ. Vyměnit sériový výfuk, páky, karbonové kryty nebo blatníky, nasadit offroadové ochranné rámy, to je pro nás rutina. Nejvíc si ovšem libujeme v přestavbách okruhových motorek. Jde nám to skvěle, jak potvrzují jejich spokojení majitelé. Pro nás je tohle taková třešnička na dortu servisních prací, když vám předáváme tyhle hotový mazly.

 

Vyladit umíme komplet všechno. Tohle bude lítat…

Na tuhle přestavbu jsme pyšní, z tovární výbavy Aprilie RSV4 1100 Factory toho moc nezůstalo. Motor má přehozenou sériovou řídící jednotku za okruhovou Aprilia Racing. Závodní tlumič výfuku, to je jasný.  Měnila se podsedlovka, přepákování je s otočeným řazením. Místo plastových jsou všude karbonové díly: kryty rámu, kyvky, náfuky brzd, zadní blatník, držák výfuku; brzdová pumpa Brembo RC19, stavitelná páčka spojky Brembo. K tomu proběhla celková odtučňovací kůra a ranec ostatních drobností, který už nechceme vypisovat. Vypadá to libově a jezdí ještě krutěji než tovární verze RSVčka, která je sama o sobě velmi svižnej bike.

 

Na co sáhneme, to se nám povede

Za těch 17 let co servisujeme italský mašiny a skútry máme furt ty stejný kluky mechaniky. Akorát jich máme čím dál víc, protože i vás pořád přibývá. Když budete mít pocit, že by vaše motorka zasloužila poladit, ozvěte se Mirkovi Kolbábkovi na telefon 603 877 089 nebo pište na mail servis@dmoto.cz   Veškeré informace o našem servisu, ceny a co nabízíme máte zde.

 

Vypadají jako krásky, ale ve skutečnosti jsou to divoký bestie