Už se to rýsuje! Testování 2021 startuje v dubnu

Testovací partička motorek a skútrů 2021 se příjemně rozrůstá. Na showroom v posledním týdnu dorazily další novinky letošní sezony a stále nejsou všechny, další Aprilie a Moto Guzzi ještě přibudou! Mašiny zajíždíme, registrujeme, pojistíme a můžete začít jezdit. Letošní testování startujeme v dubnu. Pokud bude epidemiologická situace stále nepříznivá, máme v záloze nachystaný bezkontaktní předávání mašin. To se vám bude líbit!

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý

Motorky a skútry u nás můžete testovat ve dvou režimech- na pár hodin, nebo na den a více. Víkendy od pátku do pondělí jsou oblíbené, termíny testování tím pádem bývají vybookované na týdny dopředu... Testování motorek má pod palcem náš Capo di tutti capi Radek Pulkrábek. Volejte mu na telefon 603 708 809 nebo pište na mail dmoto@dmoto.cz. Termín testování si můžete zarezervovat předem. Radek šéfuje taky kalendář všech mašin, domluví se s vámi a zaznamená do něj váš termín testování.

 

Testování bude nabitý ukrutnejma mašinama

Projet můžete naháče, endura, streetové a okruhové mašiny Ducati, Aprilia a Moto Guzzi, stejně jako vyzkoušet skútry Piaggio a Vespa. Čeká na vás kompletní rodinka Ducati Multistrady včetně novinky V4S s litými nebo drátěnými koly. Pojezdit můžete taky na Streetfighteru V4S, ale varujeme vás. Poznáte jak se cítil Baron Prášil na dělový kouli… Pak na vás čekají 2 Scramblery a později na jaře dovalí nový Monster +. Aprilie vám svou RS 660 předvede, že i rozpůlený čtyřválec s lehkou mašinou lítá jak z praku. Další Aprilie dorazí později na jaře. Od Moto Guzzi můžete otestovat letošní enduro V85 TT Travel, V7 ještě dorazí později na jaře. Přehled testovacích motorek, kauce a podmínky testování máte zde.

 

Neseďte doma a koukejte se na nás provětrat!