Testování 2022 startujeme v dubnu

Testovací partička motorek a skútrů 2022 je v tuto chvíli skoro kompletní. Chybí už jen Ducati Panigale V4S a Ducati Desert Sled- tyhle mašiny dorazí až na přelomu května a června. Ostatní motorky zajíždíme, registrujeme, pojistíme ať můžete začít jezdit. Letošní testování startujeme jako vždycky od dubna. To se vám bude líbit!

 

Celkem slušná partička ne? Co říkáte...

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý...

Motorky u nás můžete testovat ve dvou režimech- jednodenním nebo vícedenním. Víkendy od pátku do pondělí jsou hodně oblíbené, termíny testování tím pádem bývají vybookované na týdny dopředu...Skútry můžete letos vyzkoušet jen v pracovní dny. Testování motorek a skútrů má pod palcem náš Capo di tutti capi Radek Pulkrábek. Volejte mu na telefon 603 708 809 nebo pište na mail dmoto@dmoto.cz. Termín testování si zarezervujte předem. Radek šéfuje  kalendář všech mašin, domluví se s vámi a zaznamená do něj váš termín testování.

 

Testování 2022 máme nabitý ukrutnejma mašinama

Projet můžete naháče, endura, streetové a okruhové mašiny Ducati, Aprilia a Moto Guzzi, stejně jako vyzkoušet letošní skútry Aprilia, Piaggio nebo Vespa. Čeká na vás rodinka Ducati Multistrada V2S nebo V4S. Pojezdit můžete taky na řízené okruhové střele Panigale V4S, ale varujeme vás. Na téhle mašině zjistíte, jak se cítil Baron Prášil na dělový kouli. Ducati Streetfighter vám představí svou dvouválcovou variantu s motorem Superquadro. Vyzkoušet budete moct i zbrusu nové enduro Ducati Desert X nebo Scrambler Urban Motard.  Nachystaný je pro vás ikonický naháč Ducati Monster +. Aprilie vám svým Tuono 660 předvede, že i rozpůlený čtyřválec s lehkou mašinou lítá jak z praku. A nebo skočíte na nového Tuarega 660 a prověříte jeho zdvihy. Ani Moto Guzzi nezahálí- můžete otestovat aktuální enduro V85 TT Travel nebo naháče Guzzi V7 a V9 Bobber. Přehled testovacích motorek, kauce a podmínky testování máte zde.

 

Stačí jen vzít řídítka do ruky a můžete vyrazit...

Pro testování skútrů jsme upravili režim, vyzkoušet je letos můžete jen během pracovních dnů. Máme pro vás připravenou funglovou novinku- Urban Adventure skútr Aprilia SR GT 125, Vespy Primavera nebo GTS, ze skútrů Piaggio na vaše testování čeká Medley, Beverly, MP3 300 sport nebo elektrický skútr Piaggio 1.

 

Nevysedávejte doma a koukejte se na nás řádně provětrat!