Testovací dny Aprilia Tuareg 660

Chystáme pro vás představení nového endura Aprilia Tuareg 660- dva testovací dny zaměřené na vyzkoušení Tuaregu jak na silnici, tak v lehkém terénu pod dohledem zkušených instruktorů Adama Peschela a Karla Táborského. Testovací dny proběhnou v pátek 8.4 a sobotu 9.4. v offroadovém areálu Masarykova okruhu v Brně naproti tribuně C. Testování je rozdělené na silniční a offroadovou jízdu. Silniční část testu pro vás nachystáme v okolí Masarykova okruhu. Rezervujte si svůj čas testování na odkazu níže ve článku a na nic nečekejte. Zbývají poslední volná místa a Tuareg můžete testovat za akční cenu, která se rozhodně nebude opakovat.

 

Jak na testování Tuaregu 660 ve dnech 8.-9. dubna

V rezervačním systému si vyberte den a čas vašeho testování. Během 1,5 hodiny se seznámíte s Tuaregem a vyzkoušíte ho na silnicích v okolí Masarykova automotodromu i na její offroadové dráze naproti tribuně C. Registrujte se na odkazu níže a rezervujte si časový slot na akci. Cena testování je pouze 250 Kč a ještě jako dárek dostanete Tuareg triko.

 

rezervační systém

 

Na testovací jízdy musíte mít vlastní offroadovou jezdeckou výbavu. Kdo nebude mít vhodné oblečení a výbavu, nemůže z bezpečnostních důvodů vyjet na terénní trať.  Před testovacími jízdami složíte kauci 10 000 Kč, kterou vám v plné výši vrátíme, jakmile nám předáte zpět nepoškozenou mašinu.

V den akce se nejdřív registrujte v paddocku Automotodromu Brno v místnosti kinosálu a potom pokračujte do offroadového areálu, kde budou připravené testovací Aprilie Tuareg a instruktoři Adam Peschel a Karel Táborský. Testování zdar!

 

Na něčem takovém jste ještě neseděli... Omrkněte Tuareg ze všech stran