Představujeme Ducati Streetfighter V4 Lamborghini

Ducati v pátek 2. září představila už druhou limitovanou sérii motorek ve spolupráci s automobilkou Lamborghini. Po Diavelu 1260 nyní společně upravili Streetfighter V4 podle supersportu Lamborghini Huracán STO. Ducati Streetfighter V4 Lamborghini používá techniku Ducati Panigale  V4S sezony 2023. Jeho design je sladěný s Huracánem STO nejenom barevnou kombinací zelené Verde Citrea a červené Arancio Dac, ale i designem zadního kola nebo dalších detailů na mašině.  Streetfighter V4 Lamborghini bude vyrobený v počtu 630 kusů. Limitované série Ducati většinou bývají zamluvené už před zveřejněním nebo se rozprodají během pár hodin nebo jednotek dní. Streetfighter V4 Lamborghini není výjimka, základní zeleno červená série Streetfigteru je vyprodaná. Ještě zbývá jedna možnost: Ducati vyrobí ještě dalších 63 motorek z této edice, které si mohou pořídit výhradně majitelé vozů Lamborghini vyrobených po roce 2011. Ti si mohou barevnost své mašiny vybrat a kombinovat z barev, které má jejich Lamborghini.

 

Záznam světové premiéry z Misana

 

Krása střídá nádheru

 

 

Šance, která se neopakuje. Streetfighter V4 Lamborghini clients

Pokud máte v garáži Aventador, Huracán nebo Urus zakoupené v oficiálním dealerství později od roku 2011 a chcete mít v garáži i tuhle mašinu, jste stále ve hře. Kdo dřív potvrdí vlastnictví uvedených Lamborghini a objedná, ten si ho urve pro sebe. 63 kusů pro celou Evropu, to není moc. To vám snad nemusíme vysvětlovat... Klientskou verzi Streetfighteru můžete konfigurovat dle vašeho gusta z palety barev Lamborghini. Jakmile Ducati potvrdí vaši objednávku, spojí se s vámi designové centrum Ducati a osobně s vámi doladí vámi požadovanou konfiguraci hlavní a kontrastní barvy Streetfighteru. Vybrat si můžete také barvu třmenů brzd. Jak si to namícháte je na vás. V případě zájmu o klientskou verzi Streetfigteru V4 Lamborghini se s námi urychleně spojte a pokusíme se ho pro vás získat.

Bude to lítat! 208 koní čeká, až otočíte zápěstím

Výbava Lambo Streetfighteru je na první pohled ready to race. Čtyřválec Desmodici Stradale s výkonem 208 koní, elektronika z Panigale V4 2023 a lithium-ion baterie. Pak je tu závodní suchá spojka s otevřeným karbonovým krytem. Odpružení zajištuje semiaktivní elektronický podvozek Öhlins Smart EC 2.0. Brzdové třmeny Brembo Stylema brzdí přední kotouče o průměru 330 mm a vzadu 245 mm. Brzdy ovládá systém ABS Bosch Cornering EVO. Závodní setup uzavírá titanová koncovka výfuku Akrapovič s karbonovým zakončením. Lambo Streetfighter je díky této výbavě druhý nejlehčí SF V4 v nabídce. Nejlehčí ze všech je SF V4 SP s karbonovými koly, který váží natankovaný 196 kilo. Streetfighter V4 Lamborghini ukáže s plnou nádrží 197,5 kilogramů, zatímco Streetfighter V4S bez kila rovné dvě stovky.

 

King of the nakeds, garanzia!

Lambo streetfighter je vyladěný detaily z karbonu stejné šarže, jakou používá Huracán STO. Další vychytávky jsou frézované nastavitelné přepákování stupaček, páčky na řídítkách, víčko nádrže. To vše má SF V4 Lambo vyrobené na míru ve spolupráci s Rizomou. Omrkněte zadní centrální šroub kola z titanu. Sedlo je z výběrové kůže Alcantara. Zkrátka fajnové matroše všude, kam se podíváte...

 

Sladění do posledního detailu