Dolce vita day- testovací den 29.4.

Dolce vita day v DMOTO nabídne testování motorek Aprilia a Moto Guzzi nebo skútrů Aprilia, Piaggio a Vespa za zvýhodněných podmínek. Testování proběhne v sobotu 29.4. na našem showroomu v Lelekovicích u Brna. Projet můžete celkem 6 mašin a 7 různých skútrů. Záleží to jen na vás, kolik z nich stihnete vyzkoušet. Pomocí rezervačního systému si objednáte testování na čas, který vám vyhovuje. Další jízdy můžete přiobjednat osobně u pořadatele na místě akce, v závislosti na aktuální vytíženosti testovacích motorek. Budete jezdit po předem vyznačeném okruhu v běžném provozu v okolí Brna. Trasa okruhu je závazná pro jezdce motorek- její dodržení je podmínkou pro zapůjčení mašiny. Skútry můžete projet kdekoli v okolí showroomu.  Testování bude probíhat mezi 9 a 16 hodinou, kdy odjíždí poslední testovací jízda. Na testování motorky máte maximálně hodinu, aby se stihla předat dalšímu zájemci. Starty testovacích jízd začínají vždy v celou další hodinu. Odkaz na rezervační systém máte níže:

rezervace zde

 

Dolce Vita day v DMOTO = testování za hubičku

Cena za testování jedné motorky na hodinu je 1 000,- Kč,  za testování skútru na hodinu zaplatíte 500,- Kč. Poplatek pokrývá zapůjčení motorky nebo skútru včetně benzínu a občerstvení během dne. Platba za testování je možná pouze v hotovosti. Kauce za testovací motorku se liší podle mašiny. Jsou uvedené níže v tomto článku nebo na stránce DMOTO testování. Kauci složíte v hotovosti před jízdou, nebo ji umíme blokovat na platební kartě. Upozorňujeme, že bankovní převod zpět na váš účet zabere 3 až 5 pracovních dní.  

 

Stačí si vybrat a vzít řídítka do ruky…

 

Aprilia Tuono V4 Factory, kauce 50 000 Kč

Aprilia Tuareg 660, kauce 30 000 Kč

Aprilia Tuono 660, kauce 30 000 Kč

 

Moto Guzzi V100 Mandello S, kauce 40 000 Kč

Moto Guzzi V7 Stone- kauce 20 000 Kč

Moto Guzzi V85 TT- kauce 30 000 Kč

 

 

Skútry připravené na vaše testování 


Aprilia SR GT 125

Aprilia SR GT 200

 

Piaggio MP3 530 Exclusive

Piaggio Beverly 400 S

 

Vespa GTS 300

Vespa GTS 125

Vespa Primavera 125

 

 

Bez čeho na testování neodjedete


- máte 21 let +

- předložíte občanský průkaz nebo jiný platný doklad

- složené kauce a podepsané smlouvy o zápůjčení motorky

- ŘP sk. A bez omezení kW, sk. B pro skůtry 125 ccm a PIAGGIO MP3

- vlastní přilby, bundy a kalhot s chrániči nebo kombinézy, rukavic

 

Další podmínky testování


Zájemce o testování podepíše smlouvu o zápůjčce a prohlášení jezdce. Složí vratnou kauci a poplatek za jízdu dle zvolené motorky. Všechny motorky a skútry jsou havarijně pojištěné se spoluúčastí 10%. Kauce vám bude obratem po jízdě vrácena. V případě poškození motorky z ní bude hrazena spoluúčast na pojistné události. Pokud dojde k poškození předváděcí motorky, pořadatel akce si vyhrazuje právo na zrušení dalších jízd na tomto modelu bez náhrady. Vám budou vráceny zálohy za neuskutečněné jízdy. Akce proběhne za každého počasí. Těšíme se na viděnou na testovacím dnu Dolce Vita day. DMOTO tým.

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý!