Ducati tour 2023 v sobotu 27. května

Testovací den Ducati tour 2023 v DMOTO proběhne v sobotu 27. května na našem showroomu v A1 parku v Lelekovicích. Pokaždé když pražáci přihodí svoje testovací Ducati k těm našim, je z toho vážně slušná session. Flotila našich testovacích motorek se díky tomu rozroste o Ducati Steetfighter V2, Panigale V4S a Multistradu V4 Rally. Celkem na vás čeká 10 testovacích motorek Ducati, nejvíc za celou letošní sezonu. Kolik z těch deseti motorek stihnete projet, záleží jen na vás. První jízdy startujeme v 9 hodin ráno, poslední odjíždí v 17 hodin. Na testování každé motorky máte maximálně tři čtvrtě hodiny, aby se stihla předat dalšímu zájemci. Některé fotky v tomto článku jsou z loňského ročníku Ducati Tour 2022, takže na nich nejsou letošní testovací motorky…

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý!

Testování bude probíhat mezi 9 a 17 hodinou, kdy odjíždí poslední testovací jízda. Složíte kauci 30 000 Kč, která je shodná pro všechny motorky. Kauci uhradíte před jízdou buď v hotovosti, nebo ji umíme zablokovat na vaší platební kartě (upozorňujeme, že vrácení zablokované sumy trvá 3 až 5 pracovních dní). Testovací jízda vás letos přijde na 1000 Kč, každou další motorku testujete také za 1000 Kč. Poplatek pokrývá zapůjčení motorky včetně benzínu a občerstvení. Testování bude probíhat formou individuálních jízd po vyznačené trase v běžném provozu. Na zkušební jízdy se zapište prostřednictvím online rezervačního systému importéra Ducati ČR, odkaz na něj máte pod tímto odstavcem. Další jízdy můžete přiobjednat osobně přímo u pořadatele na akci, v závislosti na aktuální vytíženosti ostatních testovacích motorek.

Rezervace testování

 

Čeká vás celkem 10 Ducati. Stihnete je projet všechny?

K našim testovacím motorkám od pražáků doplníme Streetfighter V2, Multistradu V4 Rally a Panigale V4S. Vyzkoušet můžete celkem 5 čtyřválcových motorek a 5 dvouválcových. V nabídce jsou naháče, endura, touringové i okruhové mašiny. Tak kterou z nich prubnete na vlastní kůži?

- Ducati Monster +

- Ducati DesertX

- Scrambler Full throttle

- Ducati Streetfigter V2

- Ducati Multistrada V2S

- Ducati Multistrada V4S

- Ducati Multistrada V4 Rally

- Ducati Panigale V4S

- Ducati Streetfighter V4S

- Ducati Diavel V4

 

 

Bez čeho neodjedete

- je vám 21 let +

- máte platný občanský průkaz

- ukážete řidičský průkaz sk. A bez omezení kW  

- dostavíte se adekvátně oblečení s helmou a rukavicemi

- zaplatíte poplatek za jízdu: 1000,- Kč (každá další jízda 1000,- Kč)

- složíte kauci 30 000 Kč. V hotovosti, nebo umíme kauci blokovat na platební kartě

 

 

Jak probíhá testování na Ducati tour

Zájemci o testování podepíšou smlouvu o zápůjčce a prohlášení jezdce. Složíte vratnou kauci a zaplatíte poplatek za jízdu. Všechny Ducati jsou havarijně pojištěné se spoluúčastí 10%. Kauce vám bude obratem po jízdě vrácena nebo ji použijete pro další motorku. V případě poškození motorky z ní bude hrazena spoluúčast na pojistné události. Pokud dojde k poškození předváděcí motorky, pořadatel akce si vyhrazuje právo na zrušení dalších jízd na tomto modelu bez náhrady. V tomto případě budou vráceny jezdcům zálohy za neuskutečněné jízdy. Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu testovacích motorek bez předchozího upozornění. Testovací akce proběhne za každého počasí. Těšíme s v sobotu 27. května na viděnou! DMOTO tým. 

 

Šance, která se neopakuje...Koukejte nás otestovat co nejvíc!