Ducati Hypermotard 939

"Zábavě se meze nekladou". Tak by se dala charakterizovat nová DUCATI HYPERMOTARD 939. Je poháněna novým motorem Testastretta 11 ° o výkonu 113 hp a s možností výběru jízdních režimů. Již v základní verzi obsahuje Ducati "bezpečnostní balíček" s Bosch 9MP ABS a kontrolou trakce. Hypermotard 939 je doslova "dvoukolové potěšení"!!

Design

Původní "dirtbike" inspiroval vzhled, který je teď ještě odvážnější díky vysoké světlé výšce, vysoké a zúžené zádi a úzkým bokům. Jedná se o konstrukční prvky, které charakterizují Hypermotarda, se kterým můžete směle vyrazit do výru velkoměsta, nebo třeba zažít vzrušující den v sedle i mimo silnici.

V chráničích rukou nové Hypermotard 939 jsou integrovány LED blinkry, které dokonale splynou s čistým designem. Nový Hypermotard 939 vyniká jeho ergonomii a praktičností. Zatímco verze Hypermotard 939 a Hypermotard 939 SP věrně zachovává základní prvky "supermotardu" , Hyperstrada 939 je méně extrémní a má specifické vlastnosti zaměřené na cestování.

Motor

 

Tento nový motor Testastretta 11 ° o výkonu 113 hp, používá technická řešení, která vycházejí přímo z výsledků získaných při vývoji Multistrady 1200 a optimalizuje stabilní výkon ve středních a nízkých rychlostech. Ducati se podařilo získat nový motor, který je velmi příjemný, funguje výborně a významně omezil emise z nespáleného paliva.