Ducati Hypemotard den 28. května Steelring Třinec

Vyzkoušejte jízdu na okruhu s novým jednoválcovým Hypermotardem 698 Mono. Testovací den proběhne v úterý 28. května 2024 od 10 do 16 hodin na okruhu Steelring u Třince. Jedna testovací jízda trvá 15 minut. Na dráze se  bude souběžně pohybovat maximálně 7 motorek. Vyzkoušet můžete letošní novinku- jednoválcové Ducati Hypermotard 698 Mono nebo Hypermotard 698 Mono RVE, který má oproti základnímu modelu 698 Mono navíc quickshifter.

 

Kdo netestuje, neví co je dobrý!

Základní Hypermotard 698 Mono má červenou barvu, Mono RVE je černé s grafitti designem. Obě dvě mašiny pohání aktuálně nejsilnější a nejvýkonnější jednoválec na světě, Superquadro mono. Motor vznikl rozpůlením dvouválce Superquadro, který poháněl Ducati Panigale 1299. Rozhodně prubněte jeho elektronické asistenty Slide by brake pro kontrolovaný drift při průjezdu zatáčkou a wheelie, které v jednom z nastavení pomáhá zvednout a udržet ve vzduchu přední kolo Hypermotardu.

 

Jak bude testování na okruhu Steelring probíhat

Okruhové testovací jízdy s novými Hypermotardy jsou pro vás ZDARMA. Podepíšete organizátorům akce smlouvu o zápůjčce s odpovědností za škody do výše složené kauce. Složíte kauci 30.000 Kč v hotovosti nebo blokací na platební kartě na pokrytí případných škod. Demo mašiny nejsou havarijně pojištěné pro okruhové jezdění. Pokud způsobíte vyšší škodu, hradíte ji pouze do výše vaší kauce, tzn zaplatíte maximálně 30.000 Kč. Předem si objednáte 1 jízdu pomocí rezervačního systému, Najdete ho v odkaze, který je v buttonu pod tímto odstavcem. Další jízdy můžete přidat na místě podle vytíženosti strojů po domluvě s organizátorem.

rezervace jízdy

 

 

Okruhové jezdění na Steelringu s vaší mašinou

Jízda na dráze na vlastní mašině bude možná, organizátoři pro vás naplánovali tyto časové sloty: dopoledne můžete pojezdit 10:40, 11:40, 12:40 a odpoledne 14:20, 15:20, 16:20. Délka jízdy bude 15 minut. Maximální kapacita je 10 motorek souběžně na dráze. Poplatek 200 Kč za jednu jízdu. Zápis na tyto jízdy bude probíhat až na místě.

 

Hypermotard den v Sosnové se fakt povedl. Další příležitost máte na Steelringu