World Ducati Week 2018

Majitelé a fandové Ducati zbystřete, v letošním roce se opět koná World Ducati Week – největší třídenní sraz Ducatistů na světě. WDW letos slaví kulatiny, pořadatelé pro vás chystají 10 ročník této legendární akce, poslední ročník navštívilo přes 81 000 jezdců z celého světa. Představte si léto, italský štýlo, riviéru a nekončící řev tisíců motorů Ducati. Letos WDW proběhne od 20. do 22. července na okruhu Marca Simoncelliho. Kdo ještě nebyl, hledejte Misano Itálie. Neměli byste tam chybět!

 

Adrenalin a dechberoucí show

Našlapaný program World Ducati week zajistí, že nebudete vědět kam dřív. Na spaní prostě zapomeňte, nebude na něj čas. I letos se můžete těšit na jízdy na závodním okruhu se svými vlastními i testovacími motorkami. Samozřejmostí bude prezentace všech současných modelových řad značky Ducati od Scrambleru přes Monster, Multistradu, Panigale až po XDiavel. Svézt se můžete na Ducati Panigale řízené jezdci MotoGP nebo sledovat kdo vyhraje Drag Race, případně Flat Track Race. Akce se zúčastní bývalí i současní jezdci MotoGP i WSBK a chybět nebudou ani jedni z nejlepších kaskadérů na motocyklech.

 

Ti nejlepší vás naučí jezdit jako profíky

Podívat se na nové nebo cizí motorky vám nestačí. Pro vás WDW nabízí i testování, školu offroad jízdy- Ducati Riding Experience nabídne školu ovládání motorek v různých podmínkách a jízdních situacích. Přístup k těmto specifickým jezdeckým kurzům je vyhrazen držitelům třídenního vstupu. Můžete si vybrat z kurzů Enduro, Safety a Flat Track School.

 

Ducati Riding academy

Akademie Enduro je terénní kurz Ducati Riding Academy. Naučí vás bezpečně projet i netradičním a komplikovaným terénem. Bezpečnostní akademie Safety je určena pro ty, kteří se chtějí učit a procvičovat bezpečné jízdy na silnici. Scrambler Flat Track School je perfektní místo, kde se můžete naučit, jak kroužit na oválném okruhu, budete jezdit na speciálně upravených mašinách Ducati Scrambler Sixty2. V průběhu celého WDW2018 můžete vyzkoušet ranec Ducati a Scramblerů, hlavně novinky Monster 821, Multistrada 1260 a nové Scramblery 1100. Jezdit s nimi budete po silnicích kolem okruhu Misano.

 

vše o WDW 2018

 

See you there!