Multistrada link aplikace

Pomocí Bluetooth propojíte Ducati  Multistrada 1200 S se smartphonem a zaznamenáváte provozní údaje své motorky jako je rychlost, úhel náklonu, výkon nebo spotřeba. Aplikace zaznamenává také další parametry vaší cesty.  Jezděte na max a sdílejte svou vášeň s přáteli a ostatními motorkáři. Objevte díky nim nové trasy a inspirujte se, která stojí opravdu za projetí.

Měření výkonu

Každou cestu aplikace zaznamenává maximální a průměrné hodnoty dosažené během jízdy. Přezkoumá špičkové výkony na mapě itineráře a analyzuje průměrné hodnoty zaznamenané pro jednotlivé cesty.

Jezdecké režimy a jezdecké styly

Pomocí aplikace zjistíte, jaký jste typ jezdce. Díky přehledu procentních podílů použití každého jízdního režimu si lépe uvědomíte svůj styl jízdy a vyberete si z přehledu itinerářů ideální cestu pro vás.

Kam vyjet?

Čím více jezdců aplikaci používá, tím se rozšiřuje počet itinerářů a jejich vzájemného hodnocení mezi jezdci. Můžete filtrovat podle nejoblíbenějších a vybírat si z těch nejzábavnějších cest. Nemáte čas jet přes půl Evropy? Použijte filtr itinerářů podle vaší polohy. Google na vás práskne, kde právě sedíte a za moment si už vybíráte z těch nejbližších.

Přehled cest, aplikace ke stažení

Máte aplikaci a chybí ještě Multistrada? Seznamte se!

karta motorky Multistrada 1200 S