1299 Panigale R Final Edition naživo

Kdo se vloni snažil, letos sklízí. No a čím si muži dělají radost ? Hračkami. Jedna taková nám právě dorazila na showroom. Jedná se o poslední edici dvouválcových krásek 1299 Panigale R Final Edition.  

Zamáčkli jsme slzu a smazali z webu motorky Ducati Panigale 1299. Příležitost koupit tyto dechberoucí superbiky fungl nové je už nenávratně pryč. Nicméně pro závodníky tělem i duší máme dobré zprávy, alternativy k nákupu superbiku Ducati existují i dnes a záleží jen na tom, jak dlouho budete ochotní čekat. Kdo nespěchá a má času dost, počká si na Panigale V4. Pro netrpělivé jezdce, sběratele a fanoušky dvouválcové Panigale 1299 existuje vskutku poslední možnosti ji drapnout a koupit: jmenuje se Ducati Panigale 1299 R Final Edition.

 

Bestiální Panigale 1299 R Final Edition

Smíchejte nejsilnější dvouválec Superquadro na planetě s výkonem 209 koní, který je odvozen od motoru karbonové krásky Superleggery se všemi dostupnými závodními elektronickými jízdními asistenty, přidejte vyladěné barevné schéma Final edition a máte bezesporu nejvíc vzrušující superbike, který můžete aktuálně zakoupit. Celkovou váhu motorky na výslednou suchou hmotnost 168 kg ještě snížil titanový závodní výfuk Akrapovič a Lithium-ion baterie. Výroční Ducati Panigale 1299 R FE bude vyráběna v číslované, nelimitované sérii. Ti z vás, kterým se při čtení článku  zvedá tep a teplota těla, rozhodně pokračují k detailnímu seznámení s touto finální kráskou.

 

karta motorky

 

Okruhy si dává k snídani, soupeře k obědu a vítězství v závodech k večeři

 

Kralujte na okruhu i vy!