Testování Aprilia v DMOTO

V rámci akce Aprilia Days proběhne ve dnech 23.-24 března testování Aprilií na našem showroomu v Popůvkách u Brna. Vybrat si můžete ze 3 motorek. Záleží to jen na vás, kolik z nich stihnete vyzkoušet. Pomocí rezervačního systému v odkazu níže ve článku si můžete objednat testování jednotlivých Aprilií na čas, který vám vyhovuje. Další jízdy můžete přiobjednat osobně u pořadatele na místě akce, v závislosti na aktuální vytíženosti testovacích motorek. Jízdy v maximální délce 40 minut jsou zpoplatněny poplatkem 500 Kč. Před jízdou vybereme vratnou zálohu v hotovosti určenou pro pokrytí případných škod na motorce způsobených při testovací jízdě. Vaše vlastní helma a oblečení je naší podmínkou pro zapůjčení. Budeme požadovat také platný ŘP odpovídající kategorie a občanský průkaz. Jako pořadatel si vyhrazujeme právo posunout testovací jízdy z důvodu nepříznivého počasí na pozdější dubnový termín. Pokud testovaní vyhodnotíte tak, že nákup některého s těchto strojů je jediné možné řešení, pak určitě oceníte akční nabídku na 4 letou záruku na Shiver a Dorsoduro, případně závodní výfuk Akrapovič pro Tuono v ceně motorky. Nesmíte ale váhat-  akční nabídka platí pouze do konce března.

 

rezervační systém

 

Otestovat můžete Shiver 900

Mama mia! Sportovní naháč jak bič signore! Shiver nabízí 95 koní, volitelné jízdní režimy díky systému Ride by wire. Za projetí o maximální délce 40 minut platíte 500 kč. Vratná kauce na tento model je 20 000,- Kč.

 

karta motorky

 

Dorsoduro 900

Klidné projíďky prostě nesnese. Dorsoduro nabízí 95 koní, volitelné jízdní režimy díky systému Ride by wire. Za jeho projetí o maximální délce 40 minut platíte 500 kč. Vratná kauce na tento model je 20 000,- Kč. Stačí vzít řidítka do ruky!

 

karta motorky

 

Na Tuono nejezdíte, Tuono krotíte!

Prostě okruhová střela. Čtyřválec do V dává 175 koní, závodní podvozek od Öhlins, quickshifter a kompletní balík elektroniky z RSV4. Za jeho projetí o maximální délce 40 minut platíte 500 kč. Vratná kauce na tento model je 40 000,- Kč.

karta motorky

 

Kdo nic nezkusí, neví co je dobrý!