Kdo chce Monster 1200 25° Anniversario, na nic nečeká. Objednává!

Ducati oslavuje výročí 25 let Monsteru limitovanou sérií mašin Monster 1200 25° Anniversario. Pro celý svět bude vyrobeno jen 500 číslovaných kusu. Poznáte ho podle barevného schématu Tricolore , který bere inspiraci z modelu Monster S4RS Testastretta Tricolore. Barvy kapoty se dokonale propojují se sedlem, na kterém je vyšité logo 25. výročí. Další charakteristickou výbavou výroční verze jsou zlatá kovaná kola Marchesini s paprsky do W. Věřte nám, 500 těchto krasavců na celý svět není mnoho. Limitovaná série bude rozebraná dřív, než řeknete švec. Jestli o něm přemýšlíte, přemýšlejte rychle a ještě rychleji objednávejte! K odběru bude koncem října 2018.

 

 

Taky se vám zvedá la temperatura, když se na něj díváte?

Každý je jiný a potřebuje jinou mašinu. Vy tuhle!

Monster 1200 25° Anniversario je vybavený balíkem prestižních doplňků vyrobených z oceli jako jsou zpětná zrcátka, různé detaily na rámu, koncové závaží řídítek a benzínové víko od nádrže. Kloubové páky brzdy a spojky jsou z hliníku. Přední a zadní blatníky, krytka klapky a výfukový ochranný kryt jsou z karbonových vláken. Ostatní technika, tj. elektronické jízdní asistenty, motor a závodní podvozek od Öhlins jsou převzaty z modelu Monster 1200 S.

karta motorky

 

Co se vyrábí 25 let v tahu nemůže bejt špatný! Je to MONSTER

Dne 2. října 1992 představila Ducati nový prototyp motorky, který se později stal ikonou- Monster s motorem 900 ccm, který v té době otevřel zcela nový segment trhu- byl prvním zástupcem Sport naked motorek, neboli naháčů. Premiéra Monsteru na výstavě v Cologne nadchla davy lidí. Do výroby se dostal v následujícím roce. Tento model určil směr, kterým se Monstery ubíraly až do velké změny, která přišla v roce 2008. Monster, typický svým kulatým světlem, trubkovým rámem a hlavně motorem 90° s válci uloženými do “L“. Charisma z něj cáká po kýblech, jeho design z něj dělá nezaměnitelný stroj. Od roku 1993 Ducati vyrobila více než 325 000 motorek Monster, které vytvořily jeden z nejdelších a nejúspěšnějších příběhů ve dvoustopém světě.

 

Faster, better, MONSTER!

 

ok, prohlédnu si ho pořádně