Otestujte motorky Ducati 2017

Od letošního dubna rozjedeme testování 6i různých motorek Ducati. Motorku vám půjčíme nejen na pár hodin. Chvíle nebude stačit na pořádné seznámení, to je jasné.  Řešení je testování motorky protáhnout na několik dnů. Podmínky pro zapůjčení testovacích motorek v ničem nepřekvapí: kauce, 2 doklady totožnosti, vlastní oblečení a vybavení, podepsaná smlouva o zápůjčce. Další informace o testování Ducati upřesníme v průběhu března, jakmile testovací motorky dorazí do showroomu v Popůvkách u Brna. Letos jsme pro vás vybrali:

SUPERSPORT 950 S

Letošní novinka, zcela nová série Ducati. Smíchejte všestrannost Multistrady se závodní DNA Panigale a vznikne motorka, na které se ráno pobavíte na okruhu, v poledne na ni hodíte kufry a zajedete si na Lago Di Garda nebo do Toskánska.

karta motorky

 

MULTISTRADA 950

Další novinka letošní sezony, malá Multistrada určitě zaujme všechny, kteří měli zatím respekt z její větší sestry Multistrady 1200. Menší je motor, výkon a pořizovací cena, všestrannost a jízdní vlastnosti zůstaly zachovány.

karta motorky

 

MULTISTRADA 1200 S

Plnokrevná Ducati Multistrada s elektronickým podvozkem Ducati Skyhook Suspension. Je dokonalá a zábavná na všech možných cestách. Dá se na ní jet závod a vyrazit rovnou z domu. Díky ní můžete.

karta motorky

 

MONSTER 1200 S 

Monster 1200 pro letošní sezonu 2017 je komplet nový, zapomeňte na redesign. Našlapaná sportovní verze S má závodní převodovku Ducati Quick Shift a kompletní balík elektroniky převzatý z Panigale 1299. Better, faster, Monster!

karta motorky

 

XDIAVEL S

Vítěz loňské soutěže Motorka roku 2016 v kategorii chopper. Brutální výkon propletený pekelným designem. Jedinečné charisma, které přitahuje všechno kolem sebe. Jakmile se seznámíte blíže, pohltí vás low speed excitement!

karta motorky 

Podrobnosti k letošnímu testování Ducati upřesníme v březnu 2017.