Vystavujeme na Motosalonu v Brně

Po roční přestávce se pravidelný motorkářský svátek vrací na Brněnské výstaviště. Motosalon letos proběhne od čtvrtku 8. do neděle 11. března. V rámci výstavy jako obvykle probíhá hlasování veřejnosti o titul motorka roku 2018. DMOTO tým pro vás připravuje Ducati stánek, najdete nás uprostřed pavilonu P na pozici číslo 17. Všechny novinky Ducati 2018 budou na svých místech, máte jednu z prvních příležitostí je vidět na vlastní oči v České republice. Na vybrané motorky si můžete i sednout. Našim největším tahákem je lokální premiéra Panigale V4, na místě bude k prohlédnutí ve dvou variantách: Panigale V4 a V4S s elektronicky nastavitelným podvozkem.

 

Tyhle mašiny předvedeme naživo: Panigale V4

Revoluce. Nová éra. Tak mluví o novém čtyřválci výrobce Ducati. Panigale V4 od svého představení v listopadu minulého roku vyhrává soutěže o nejlepší motorku výstavy, roku a víří emoce všech okruhových jezdců. Předpokládáme že i vaše. Seznamte se spolu osobně v Brně.   

karta motorky

 

Panigale V4S 

Jestli potřebujete být na okruhu nejrychlejší ze všech, Panigale V4S je záruka, že budete. Kombinace bestiálního výkonu 214 koní, elektronicky nastavitelného podvozku od Öhlins a neuvěřitelně nízké suché váhy 174 kg je záruka, že z místních vás nikdo jiný nepředjede. Jedině váš známý, který si V4S pořídí také.

karta motorky

 

Panigale 959 Corse 

Závodní varianta malé Panigale 959. Poznáte ji díky speciálnímu barevnému schématu inspirovanému Moto GP.  Oproti základní verzi 959 nabízí navíc elektronicky stavitelný podvozek od Öhlins, titanovou homologovanou koncovku výfuku což je výsledek spolupráce závodní divize Ducati Performance s Akrapovic. Váhu motorky snižuje lithium-iontový akumulátor.

karta motorky

 

Multistrada 1260 S 

Oblíbený cruiser a polykač kilometrů má nový motor Testrastretta objemu 1260 ccm. O něco větší objem motoru přináší masivnější zátah už v nízkých provozních otáčkách. Letošní model nabídne Quickshifter pro řazení bez použití spojky, ostatní technika se převzala z předchozího modelu.  

karta motorky

 

Scrambler 1100

Rodina Scramblerů se rozrůstá o většího bráchu. Fungl nová řada Scramblerů je k mání ve třech variantách výbavy: 1100, 1100 Special a 1100 Sport. Větší motor + větší rám = větší radost z jízdy.  Co k tomu dodávat...

karta motorky

 

XDiavel S bílý

Kultovní cruiser od Ducati. První stroj Ducati poháněný řemenem. Výherce celosvětové soutěže designu Red dot 2016. Motorka roku 2016 v ČR. Od svého uvedení na trh před 2 lety vyhrává všude, kde se objeví. Od sezony 2018 je k mání také v bílé barvě karoserie.

karta motorky

 

Monster 821

Monster 821 prošel před letošní sezonou faceliftem, tvary a design tohoto kultovního naháče zůstávají. Přibývají elektronické jízdní asistenty, nová LED světla, barevný TFT displej. Nově je k mání také ve žluté barvě.   

karta motorky

 

Scrambler Desert Sled  

Offroad od Scrambleru známe z loňské sezony, pro letošní sezonu přibývá v nabídce také černá varianta. Sluší mu ta černá, co říkáte?

karta motorky

 

Scrambler Mach 2 

 

Mach 2 je poslední novinkou Scramblerů z loňského roku, objemově patří do menší kategorie. Používá osvědčenou techniku jako všichni ostatní Scramblerové, nabízí ji v dalším barevném kabátě.

karta motorky

 

Na viděnou na Motosalonu v Brně!